ETUKENO - NE KIINNOSTAVAT KIRJAT

UUTUUDET
VANHAN LIITON MIES
TALO ILMAN HOMETTA
HIRSITALO VIROSTA
IRTI TAVARASTA
LASTEN KEITTOKIRJA
HUIMAAKO?

KESTOSUOSIKIT
ENSIMMÄINEN PAINOS
INSINÖÖRIN KEITTOKIRJA
INGENJÖRENS KOKBOK
THE ENGINEER'S COOKBOOK

UUTTA JA VANHAA
PAREMPI PIENTALO
POLITIIKKAA JA PERSOONIA
LIIKENNE YHDYSKUNNAN SUUNNITTELUSSA
KESTÄVÄN YHDYSKUNNAN KÄSIKIRJA
EERO PASANEN
PÄÄMINISTERIN MORSIAN
PRINSESSA JA PUOLI VALTAKUNTAA
TOWARDS SUSTAINABLE URBAN INFRASTRUCTURE
LIIKENNE JA VÄYLÄT

EU PROJECTS
PETUS
COST C8
COST C23

IN ENGLISH / CONTACTS

KARI OJALA: INSINÖÖRIN KEITTOKIRJA

Insinöörin keittokirja on maailman ensimmäinen ja ainoa lajissaan. Syyskuussa 2005 ilmestyneestä kirjasta on otettu jo kolmas painos. Kuvitettu, 144 sivua, 200x200 mm, kovat kannet, ovh 34€. Kirjakaupoista kautta maan, isommat erät suoraan kustantajalta. (ISBN 952-99593-0-3)

"Mikä on insinöörin suhde ruokaan? Mitä insinööri syö, miten hän valmistaa ateriansa, kuinka hän järjestää valmistusprosessin osavaiheet? Millä asenteella hän toimii?

Tekniikan mies tai nainen käyttäytyy ennen kaikkea järkiperäisesti. Hän ratkaisee ongelmat ja saa valmista aikaan. Insinöörin vieraat tulevat kylläisiksi, ruoka tarjoillaan ajallaan, eikä tähteitä jää. Kokonaisuuden hallinta on insinöörille älyllinen haaste, ja onnistunut ruuanlaiton läpivienti tuottaa hänelle syvää tyydytystä.

Tämä kirja esittelee systemaattisesti insinöörin keittotaidon periaatteet. Näin se auttaa insinööriä näkemään, mikä ruuassa on oleellista, tunnistamaan omat vahvuutensa ja soveltamaan taitojaan aterian aikaansaamiseksi.

Muille kuin teknillisen koulutuksen saaneille kirja tarjoaa jännittävän näkökulman insinöörin sielunelämään – ja kymmeniä käytännöllisiä ruokaohjeita havainnollisesti kuvitettuna. Näiden avulla kuka tahansa pystyy valmistamaan herkullista ruokaa helposti."


Kuuntele keittokirjan radiomainos (mp3, 160 kt)
Lataa keittokirjan kannen painoversio (jpg, 1 Mt)

web stats