KARI OJALA: INSINÖÖRIN KEITTOKIRJA
Insinöörin keittokirja on maailman ensimmäinen ja ainoa lajissaan. Syyskuussa 2005 ilmestyneestä kirjasta on otettu jo kolmas painos. Kuvitettu, 144 sivua, 200x200 mm, kovat kannet, ovh 34€. Kirjakaupoista kautta maan, isommat erät suoraan kustantajalta. (ISBN 952-99593-0-3)
"Mikä on insinöörin suhde ruokaan? Mitä insinööri syö, miten hän valmistaa ateriansa, kuinka hän järjestää valmistusprosessin osavaiheet? Millä asenteella hän toimii?
Tekniikan mies tai nainen käyttäytyy ennen kaikkea järkiperäisesti. Hän ratkaisee ongelmat ja saa valmista aikaan. Insinöörin vieraat tulevat kylläisiksi, ruoka tarjoillaan ajallaan, eikä tähteitä jää. Kokonaisuuden hallinta on insinöörille älyllinen haaste, ja onnistunut ruuanlaiton läpivienti tuottaa hänelle syvää tyydytystä.
Tämä kirja esittelee systemaattisesti insinöörin keittotaidon periaatteet. Näin se auttaa insinööriä näkemään, mikä ruuassa on oleellista, tunnistamaan omat vahvuutensa ja soveltamaan taitojaan aterian aikaansaamiseksi.
Muille kuin teknillisen koulutuksen saaneille kirja tarjoaa jännittävän näkökulman insinöörin sielunelämään ja kymmeniä käytännöllisiä ruokaohjeita havainnollisesti kuvitettuna. Näiden avulla kuka tahansa pystyy valmistamaan herkullista ruokaa helposti."
Kuuntele keittokirjan radiomainos (mp3, 160 kt)
Lataa keittokirjan kannen painoversio (jpg, 1 Mt)
|